Kleurenprinters a4

HomeKleuren laserprintersKleurenprinters a4

A4 kleurenprinters

Ideaal voor op kantoor: onze A4 kleurenprinters. Als kleur belangrijk is in uw documenten en zwart-wit simpelweg niet genoeg is, kiest u natuurlijk voor een kleurenprinter. In professionele documenten is het belangrijk dat kleuren helder en scherp zijn en dat documenten snel droog zijn zodat de kleuren niet uitlopen. Met onze HP A4 kleurenlaserprinters bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit, heldere kleuren en een zeer scherpe prijs. Laat u overtuigen en kies voor een A4 kleurenprinter van HP Printer!

vanaf €99,00

color laserjet 4650

22 ppm / 600 x 600 dpi / tot 5.000 pag. p.mnd aanbevolen / netwerk geschikt / hoge capaciteit toners

vanaf €149,00

Color laserjet CP2025

20 ppm / 600 x 600 dpi / tot 2.000 pag. p.mnd aanbevolen / netwerk geschikt / duplex unit (type dn)

vanaf €199,00

Color laserjet CP3525

35 ppm / 1200 x 1200 dpi / tot 5.000 pag. p.mnd aanbevolen / duplex unit

vanaf €395,00

COLOR LASERJET enterprise CP4525

40 ppm / 1200 x 1200 dpi / tot 10.000 pag. p.mnd aanbevolen / netwerk geschikt / duplex unit / laagste kosten per afdruk

Printen in A4 met de meest heldere kleuren

Kwaliteit is erg belangrijk; u wilt eigenlijk geen omkijken naar de printer hebben. Deze moet het goed doen, snel en naar wens printen en geen storingen geven. Aan de andere kant wilt u natuurlijk niet te veel geld kwijt zijn; u bent op zoek naar de meest gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Deze vindt u bij HP Printer. Onze A4 kleurenprinters zijn namelijk refurbished en komen veelal van een leasemaatschappij waar de kleurenprinters goed zijn onderhouden. Daarnaast gaan ze bij ons door een strenge controle en worden eventuele onderdelen vervangen zodat we de kwaliteit en lange levensduur altijd kunnen garanderen. Onze A4 kleurenprinters printen dus de meest heldere kleuren en gaan nog jaren mee! Daarnaast bespaart u tot wel 50% op de aankoopprijs; een betere prijs-kwaliteitverhouding vindt u nergens.

Bestel online uw HP A4 kleurenprinter

Een A4 kleurenprinter bij HP Printer bestellen is dus zeker een goed idee. U bespaart flink op de kosten terwijl u toch een printer op kantoor heeft staan die uitstekend werkt en de mooiste kleuren print. U kunt gemakkelijk online uw A4 kleurenprinter bestellen. Wij kunnen de printer vervolgens bij u bezorgen en eventueel installeren, maar het is ook mogelijk om de printer bij ons op te komen halen. Daarnaast profiteert u bij ons ook altijd van garantie; wij weten namelijk zeker dat onze A4 kleurenprinters nog erg lang meegaan! Als u de printer koopt ter vervanging van een oude printer, dan kunnen wij deze kosteloos meer retour nemen om vervolgens te recyclen. Wij denken niet alleen aan u, maar ook aan het milieu. Bestel dus direct online uw HP A4 kleurenprinter en profiteer!

color
https://hp-printer.eu/wp-content/themes/maple/
https://hp-printer.eu/
#d8d8d8
style1
paged
Loading posts...
/home/users/hppriftp/hp-printer.eu/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
off
on
off

Beoordeling door klanten: 8.9/10 ­ 133 beoordelingen